Nieuws

Terug naar overzicht

Avans200 voorbij

Gepubliceerd: donderdag 20 december 2012

Ons bijzondere jubileumjaar 2012 is bijna voorbij. En daarmee sluiten we Avans200 af.


We kijken terug op een leuk en enerverend jaar. Een jaar, dat begon op 9 januari met een toast, tegelijkertijd op 3 locaties, op het nieuwe jaar.
Op 15 maart schonken we vervolgens aandacht aan de verbouwing in Den Bosch en onthulden we tegelijkertijd onze rondreizende expositie Toen.Nu.Toekomst. Ook werd Rent-a-Talent afgetrapt, dat gedurende het jaar honderden medewerkers en studenten maatschappelijk betrokken heeft laten bezig zijn.


Ons jubileumjaar kende haar hoogtepunt in de eerste week van oktober met de benoeming  van erelector Rudi Fuchs, het bezoek van HM de Koningin aan Point de Vue, een inspirerende 24 uurs conferentie in al onze vestigingssteden en een fantastische slotdag, waar vele studenten en medewerkers vrijwillig aan de slag waren voor het goede doel en dat werd afgesloten met een drukbezocht festival in de Brabanthallen. 


Op 17 november mochten we tenslotte tijdens de Reünie oud-medewerkers en oud-studenten met een afwisselend programma begroeten.


We kijken tevreden en met weemoed terug. Avans200 is voorbij! Maar niet voordat we je nog graag dit filmpje laten zien.... Avans200 in vogelvlucht!


We wensen je heel prettige Kerstdagen,  en een gezond en voorspoedig 2013 toe.


Het programmateam Avans 200

 

Op de hoogte blijven?

  • Vrouw  Man

  • Ja, ik ontvang graag informatie over Avans200.

Klik hier

Dank voor je aanmelding

De gegevens zijn succesvol verzonden.