Terug naar home

De Reünie

De Reünie 

 

 

 

 

 

 

 

 
Wat 200 jaar geleden begon met 15 leerlingen en 2 docenten op een kleine zolderkamer in Den Bosch, is nu uitgegroeid naar een hoge school met 27.000 studenten en 2.500 medewerkers. De oud medewerkers en alumni van Avans Hogeschool en haar voorgangers hebben ook meegebouwd aan deze hogeschool zoals we het vandaag de dag kennen. 

 

Dit jubileumjaar vierden we graag met alle oud-medewerkers en alumni en wel op zaterdag 17 november 2012 tijdens De Reünie.

Met een programma in Den Bosch en Breda was er volop gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten en verhalen uit te wisselen. Ook ontvingen we 2 bijzondere gasten.

In Breda sprak volksfilosoof Bas Haring een goedgevulde zaal toe. Bas gaf zijn visie op ambitie, onderwijs en toekomst. En het publiek nam daarin ook een actieve rol op zich.

Maarten van Rossem nam het podium in Den Bosch. Op geheel eigen wijze blikte hij terug op zijn poging om zelf president van de Verenigde Staten te worden, een ambitie die in de praktijk te hoog gegrepen was. Wel deelde bij met zijn publiek zijn tips om wel een ambitie te verwezelijken.

 

Parallelsessies

Voorafgaand aan de beide sprekers was er een interessant workshopprogramma samengesteld.
Meer informatie over de sprekers en de lezingen vind je hier.

  

Compilatiefilm

Wil je nog even nagenieten? Of kom je er niet bij zijn en wil je toch een impressie krijgen van de Reünie?

Kijk dan hier voor de COMPILATIEFILM DEN BOSCH en de COMPILATIEFILM BREDA.

 

 

 

 

 

Op de hoogte blijven?

  • Vrouw  Man

  • Ja, ik ontvang graag informatie over Avans200.

Klik hier

Dank voor je aanmelding

De gegevens zijn succesvol verzonden.