rent-a-talent

Terug naar Blog: Wall of talent

College van Bestuur Avans Hogeschool in actie bij Den Herdgang in Tilburg

4 september 2012

Net terug van vakantie en direct al aan de slag voor Rent a Talent. Op maandag augustus gingen 21 staf- en CvB-leden een middag op pad met 15 bewoners van Zorgcentrum Den Herdgang in Tilburg.

 

Den Herdgang is een zorgcentrum voor ouderen met en zonder geestelijke beperking. Intermediair Contour zorgde voor de match tussen Den Herdgang en Avans Hogeschool.

 

Op het programma stond, na een toelichting over de werkwijze en visie van de Den Herdgang, een fikse wandeling door het mooie Wilhelminapark met halverwege een picknick. Alle tijd om leuke en soms ontroerende gesprekken te voeren met de bewoners. Vanuit Den Herdgang droeg begeleidster Claudi met zowel haar expertise als haar humor bij aan de goede sfeer. Het lekkere weer maakte de middag helemaal af.

 

Diep in gesprek bleek op de terugweg het richtingsgevoel van ons College van Bestuur niet helemaal goed te zijn. We raakten even de weg kwijt, maar uiteindelijk wisten we alle bewoners weer veilig thuis te brengen. We sloten de middag af met een drankje op het terras van Den Herdgang.

 

Het College van Bestuur van Avans Hogeschool wil Den Herdgang van harte bedanken voor deze leerzame en gezellige middag.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties.

Zoek een opdracht

In de buurt van: Soort opdracht:
Meerdere keuzen mogelijk
Min. aantal deelnemers

Meld je aan als talent

Ben jij student of medewerker van Avans Hogeschool? Wil jij je talenten aanbieden voor de Brabantse samenleving? Meld je dan aan om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste opdrachten.

Meld je aan!

Laatste tweet