rent-a-talent

Terug naar Blog: Wall of talent

Trots om te kunnen helpen in eigen stad

18 augustus 2012

Trots om te kunnen helpen in eigen stad

Bevrijdingsfeesten Breda

 

Hij is trots op zijn stad Breda, Thomas Vermolen van Advanced Business Creation. Hij is er dan ook geboren en getogen. Vandaar dat hij samen met twee vrienden als vrijwilliger inschreef om te helpen bij het Bevrijdingsfeest 2012. Vooraf zei hij al dat hij graag wil bijdragen aan een goeie sfeer in ‘zijn’ stad Breda.

Thomas wist eigenlijk niet goed wat hij kon verwachten. Eenmaal daar bleek het lekker druk, best hard werken, maar ook heel gezellig te zijn. “Ik en mijn vrienden Jop en Troy moesten bijvoorbeeld helpen met het verplaatsen van stoelen en tafels naar de Veemarktstraat, waar een orkestje zou komen spelen. Later was onze taak om daar wat toezicht te houden. Het publiek bleek al wat ouder, maar de muziek was lekker. Veel tijdloze nummers, een lekker zonnetje, mensen die het naar hun zin hadden. Dat maakt zo’n dag echt leuk. De tijd vliegt ook voorbij.”

 

Thomas, Troy en Jop hebben die dag van alles gedaan, van tenten opbouwen tot slingers ophangen. Ze zijn van half elf ’s ochtends tot ’s avonds half elf in de weer geweest. “Toch maakt dat niet uit. Het was gewoon leuk om te doen, druk maar gezellig. Wel zou ik tegen anderen willen zeggen: ga met een groepje studenten, dat maakt het extra leuk. Wij hebben in ieder geval veel lol gehad.”

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties.

Zoek een opdracht

In de buurt van: Soort opdracht:
Meerdere keuzen mogelijk
Min. aantal deelnemers

Meld je aan als talent

Ben jij student of medewerker van Avans Hogeschool? Wil jij je talenten aanbieden voor de Brabantse samenleving? Meld je dan aan om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste opdrachten.

Meld je aan!

Laatste tweet