rent-a-talent

Terug naar Blog: Wall of talent

“Super veel gelachen”

18 augustus 2012

Dennis en Thierry, beiden student bij de opleiding Advanced Business Creation, hielpen mee tijdens de sportdag van basisschool Swentibold in Born. Ze hielpen daarmee de school, maar ook vriend Sjoerd die de dag organiseerde als eindexamenproject voor zijn opleiding (CIOS). Omdat het ook prima paste in hun eigen zelfontwikkelings-opdracht, de BV-ik, leverde hun hulp ook een studiepunt op.
 

Dennis: “Eerlijk gezegd schreef ik in omdat ik mijn vriend wilde helpen en het in ons zelfontwikkelingsproject paste. Maar het bleek heel leuk om te doen. We hebben eerst met een groepje de spellen opgebouwd. Alle spellen hadden een link met het thema van de dag ‘Olympische Spelen’. Na de gezamenlijk opwarmer met alle kinderen, mocht ik begeleiden bij een spel dat veel weg had van schermen, waarbij ze echt met floretten een teamspel speelden. Ik was de scheidsrechter.
Na de prijsuitreiking gingen even de schouders eronder voor het opruimen, onder andere voor het 150 kilo wegende springkussen.

Ik weet niet wat ik had verwacht, maar we hebben een leuke, geslaagde dag gehad. Lekker samen buiten bezig zijn maar vooral ook echt super veel gelachen.
Je voelt je aan het eind wel moe, maar op een lekkere manier.”

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties.

Zoek een opdracht

In de buurt van: Soort opdracht:
Meerdere keuzen mogelijk
Min. aantal deelnemers

Meld je aan als talent

Ben jij student of medewerker van Avans Hogeschool? Wil jij je talenten aanbieden voor de Brabantse samenleving? Meld je dan aan om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste opdrachten.

Meld je aan!

Laatste tweet