rent-a-talent

Terug naar Blog: Wall of talent

“Geweldig dat je zoiets kunt doen!”

18 augustus 2012

Amber Nieuwkerk, studente Advance Business Creation was een weekend lang kindervriend tijdens de  ‘samenloop voor hoop’. Een 24-uurs evenement in haar woonplaats Veldhoven, waarvan de opbrengst bestemd is voor KWF Kankerbestrijding.
Samen met haar collega’s zamelde Amber geld in voor dit goede doel door mee te lopen in de estafette en door als mascotte kinderen te entertainen.

 

Bedrijven, buurten en verenigingen werken tijdens de samenloop samen. Ze lopen een 24-uurs estafetteloop, verkopen spullen in een kraam en verkopen ook kaarsenzakken waain dan ’s nachts duizenden kaarsen van hoop branden. Amber heeft ook in de estafette meegelopen, maar de meeste tijd was ze samen met haar collega van Brasserie Ludiek te vinden op het kinderplein. Daar entertainden ze als twee mascottes de kinderen voor wie op dit plein van alles te doen was.

 

“Met al die kraampjes en al die mensen was het heel gezellig en harmonieus, maar tegelijk hing er een bijzondere sfeer. Je voelde er gewoon dat je samen bezig was om iets goeds te doen voor een ander. En als je dan de verhalen hoort van mensen die met kanker te maken hebben, dan is het toch geweldig dat je iets voor hen kunt doen! Dan merk je ook amper dat je vele uren bezig bent.

Gelukkig heb ik niet met deze ziekte te maken in mijn eigen omgeving, maar natuurlijk wordt je geraakt door de verhalen. Het was heel bijzonder en we hebben lekker veel geld opgehaald. Bijna € 170.000,=!

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties.

Zoek een opdracht

In de buurt van: Soort opdracht:
Meerdere keuzen mogelijk
Min. aantal deelnemers

Meld je aan als talent

Ben jij student of medewerker van Avans Hogeschool? Wil jij je talenten aanbieden voor de Brabantse samenleving? Meld je dan aan om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste opdrachten.

Meld je aan!

Laatste tweet