rent-a-talent

Terug naar Blog: Wall of talent

ABC studenten zetten hun marketingkennis in bij Stichting Lucai

4 juli 2012

Binnen de opleiding ABC is er veel aandacht voor vrijwilligersopdrachten via Rent a Talent. Maar Marlon en 3 andere studiegenoten hebben op eigen gelegenheid Stichting Lucai benaderd. Marlon, Geoffrey, Willen en Stef komen alle vier uit de omgeving Uden en kende al het goede werk van Stichting Lucia.

Stichting Lucai heeft als doel ernstig en mogelijk levensbedreigend zieke tieners (13 tot en met 18 jaar) samen met hun gezinsleden (ouders, broers en zussen) een energieboost te geven om de harde realiteit van het ziek zijn van hun kind/broer of zus voor hen allen beter hanteerbaar te maken. Dit doen zij door de gezinnen een volledig verzorgde, ontspannen en kosteloze vakantieweek aan te bieden: er lekker even met het hele gezin op uit en logeren in een heerlijk ontspannende omgeving, niet hoeven zorgen voor de dagelijkse beslommeringen en ver weg zijn van ziekenhuis en witte jassen. In de Lucai-vakantieweek staan de tiener én de ouders, broers en zussen allemaal centraal.

Stichting Lucai is afhankelijk van donaties, sponsoren en de verkoop van zogenaamde Vakantiepakketen. Zeker de Vakantiepakketten (met bijvoorbeeld een mooi wijnpakket of een mediapakket) zijn ideale relatiegeschenken voor het (lokale) bedrijfsleven. Echter, het bedrijfsleven is nog onvoldoende bekend met deze stichting.

Dit is dan ook meteen de opdracht aan de vier ABC studenten: maakt een marketingplan waarbij de Vakantiepakketten gepromoot worden en het bedrijfsleven exposure krijgt tijdens de Vakantieweken. Deze opdracht valt binnen de BV ik.

Naast de Vakantiepakketten kent Stichting Lucai ook het ‘Steuntje’. Dit is een klein kaartje met een hangertje die men kan kopen om daarmee de stichting te steunen. Ron Blaauw (eigenaar van het gelijknamige restaurant) heeft het Steuntje al geadopteerd en geeft deze bij vertrek aan al zijn gasten; zij hebben lekker gegeten én daarmee ook een bijdrage geleverd aan Lucai.

Aan Marlon, Geoffrey, Willem en Stef de dappere taak het Steuntje nog meer uit te bouwen.

En natuurlijk hopen zij ook dat Stichting Lucai al hun plannen gaat uitvoeren, misschien wel met behulp van Rent a Talent!

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties.

Zoek een opdracht

In de buurt van: Soort opdracht:
Meerdere keuzen mogelijk
Min. aantal deelnemers

Meld je aan als talent

Ben jij student of medewerker van Avans Hogeschool? Wil jij je talenten aanbieden voor de Brabantse samenleving? Meld je dan aan om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste opdrachten.

Meld je aan!

Laatste tweet