rent-a-talent

Terug naar Blog: Wall of talent

Inspiratie opdoen voor een Rent a Talent vrijwilligersklus?

3 mei 2012

Ben je nog een beetje zoekende wat je met collega’s kan gaan ondernemen voor Rent a Talent? Haal dan voorbeelden en inspiratie op bij de collega’s van het LIC. Zij gingen een dag op stap met de bewoners van Verzorgingshuis Zuiderschans en gingen midgetgolfen. Je leest hier hun verslag.

Op zaterdag 14 april hebben 7 collega’s van het LIC hun maatschappelijke betrokkenheid getoond in het kader van Nederland Doet. NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van ons en land en wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Twee dagen lang wordt heel Nederland gestimuleerd om de handen uit de mouwen te steken.

Wilma, Ronald (met zoon Sil), Eky, Eric, Maud, Jan S (en vrouw Toos) en Floor hebben de bewoners van verzorgingshuis Zuiderschans in Den Bosch in de gelegenheid gesteld om een middagje te midgetgolfen. Het huis had zeer mooi materiaal beschikbaar, de LIC’ers zorgden dat alles klaar lag en verleidden de bewoners om een balletje te spelen. Veel bewoners keken met plezier toe en zo’n twintig bewoners hebben zich op de baan gewaagd. Eén bewoner heeft zelfs alle negen banen vier keer gelopen. Het was een fantastische middag, voor zowel de bewoners als de vrijwilligers :)


Op de foto de LIC-vrijwilligers met in het midden de trotse winnares.

We zijn alweer gevraagd voor volgend jaar, dan zullen er zelfs meerdere activiteiten te doen zijn in het huis. Via de nieuwsbrief zullen we dan weer vrijwilligers werven.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties.

Zoek een opdracht

In de buurt van: Soort opdracht:
Meerdere keuzen mogelijk
Min. aantal deelnemers

Meld je aan als talent

Ben jij student of medewerker van Avans Hogeschool? Wil jij je talenten aanbieden voor de Brabantse samenleving? Meld je dan aan om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste opdrachten.

Meld je aan!

Laatste tweet