rent-a-talent

Terug naar Blog: Wall of talent

Baldadig voor War Child

19 mei 2012

Enthousiaste studenten van ABC in Den Bosch grijpen het voetbaltoernooi van woensdag 23 mei aan om geld in te zamelen voor het goede doel. Didier Jabroer licht hun actie ‘Baldadig voor War Child’ verder toe.

“Met onze klas zochten we naar een goede manier om iets te doen voor het goede doel, in het kader van Avans200 Rent a Talent. Op woensdag 23 mei wordt er samen met het Koning Willem 1 College een voetbaltoernooi gehouden. We hebben best wel een hechte klas, dus iedereen was meteen bereid hieraan mee te werken. Ook onze docent Monique Burggraaf is hiermee akkoord. We willen geld inzamelen voor War Child door de verkoop van zelfgebakken koek, eigen smoothies en voetbalshirts die we hebben geregeld. Ook bij AH hebben we een deal gesloten dat zij hun huismerk willen sponsoren die we kunnen verkopen voor het goede doel. Ons streven is 500 euro binnen te halen, hopelijk gaat dat ons lukken.”

De plannen van Didier gaan nog verder dat dit. Hij wil, samen met Avans200, een voetbaltoernooi voor heel Avans Hogeschool organiseren. En Avans voor het goede doel op 5 oktober is daarvoor een mooi moment.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties.

Zoek een opdracht

In de buurt van: Soort opdracht:
Meerdere keuzen mogelijk
Min. aantal deelnemers

Meld je aan als talent

Ben jij student of medewerker van Avans Hogeschool? Wil jij je talenten aanbieden voor de Brabantse samenleving? Meld je dan aan om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste opdrachten.

Meld je aan!

Laatste tweet