Nieuws

Terug naar overzicht

Gratis inschrijven voor Avans200 Jubileumboek

Gepubliceerd: woensdag 27 juni 2012

Grijp je kans en teken nu via deze link in voor een gratis exemplaar van het jubileumboek.

 

Het begon allemaal op een benauwde zolderverdieping in het centrum van 's-Hertogenbosch, anno 1812. Op voorspraak van Napoleon Bonaparte werd daar de Académie Impériale et Royale de Peinture, Sculpture et Architecture opgericht voor Teeken- en Doorzichtkunde; de eerste kunstacademie van Brabant en voorloper van wat later zal uitgroeien tot Avans Hogeschool.
  
In het kleurrijke jubileumboek worden twee eeuwen geschiedenis onder de loep genomen van het hoger beroepsonderwijs in het eerst nog straatarme, maar later steeds welvarender wordende zuiden van Nederland. Aan de hand van een grand tour langs de steden ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Breda, wordt een kleurrijke waaier aan verhalen, getuigenissen, memorabilia en faits divers geopenbaard die de (voor)historie vormen van Avans Hogeschool.
 
Onder bezielende redactie van Serge R.van Duijnhoven, Hans van den Eeden, L.J.A.D. Creyghton, Janine Kooreman-Nelissen en Suzanne Wolters. Met bijdragen van Ronald Giphart en Maarten van Helvoirt, illustraties van Karlijn Lippmann, fotografie van Annegien van Doorn en gevat in een vormgeving van Attak Powergestaltung.
 
 
Een onontbeerlijk boek voor al wie betrokken is, was of nog zal worden bij Avans Hogeschool.
 
Voor huidige studenten en medewerkers is het jubileumboek bij voorintekening tot 10 september gratis. Anderen betalen bij voorintekening € 25,00. Vanaf begin oktober is het boek beschikbaar voor de winkelprijs van € 35,00.
 

 

Op de hoogte blijven?

  • Vrouw  Man

  • Ja, ik ontvang graag informatie over Avans200.

Klik hier

Dank voor je aanmelding

De gegevens zijn succesvol verzonden.