Nieuws

Terug naar overzicht

Nachtuitzending Radio538 for warchild bij Avans Hogeschool

Gepubliceerd: dinsdag 13 maart 2012

Nachtuitzending Radio538 for warchild bij Avans HogeschoolZes uur lang fungeerde Avans Den Bosch als gastheer voor de nachtuitzending van Radio 538.

Radio538 for warchild life bij Avans tijdens de nacht van 10 op 11 maart 2012

De hele week tourt Radio 538 met een truck door Nederland om geld in te zamelen voor War Child. Het radioprogramma op Avans bestond zaterdagnacht uit twee delen. Het Grand Café was het decor voor de live uitzending van Radio 538. Tussen 0.00 en 3.00 uur stonden Martijn Muijs, Kimberly van de Berkt en Daniël Daniël in de mobiele studio. Daarna was het tot 6.00 uur de beurt aan Robin Leféber en Edwin Noorlander.

Muzikale battle

Tegelijkertijd bonden in het Atrium bands en dj’s, bestaande uit studenten van Avans, met elkaar de strijd aan. Tussen 1.00 en 3.00 uur kreeg ieder van de zeven acts een kwartier de tijd om de zaal plat te spelen. Terwijl een jury in beraad ging over de winnaar van deze muzikale battle, startte 538-dj Robin Leféber het vervolg van de nachtuitzending. Om 4.00 uur werd bekend wie de winnaar van de wedstrijd is. Indigo Minds mocht als beloning aanschuiven tijdens de live radio-uitzending.

Livestream

De hele uitzending kon op de voet worden gevolg via de livestream van Radio 538. Ook via het Twitteraccount van Punt werd iedereen op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Op de hoogte blijven?

  • Vrouw  Man

  • Ja, ik ontvang graag informatie over Avans200.

Klik hier

Dank voor je aanmelding

De gegevens zijn succesvol verzonden.