Terug naar home

Line-up

Line-upDe line-up van het Avans200 festival

Headliners zijn niemand minder dan Ferry Corsten en Waylon! Verder zijn ook Kraak & Smaak, Lange Frans en La Fuente & Gee van de partij en verzorgen een optreden op het hoofdpodium in de Brabanthallen. Daarnaast treden de beste bands en DJ's gevormd door studenten en medewerkers van Avans Hogeschool op.

 

 

 

 

 

 

 
Avans talent

DJ Brasco


Dj Brasco

Een DJ met een passie voor muziek! Progressive House, Elecktro en club music op een unieke en creatieve manier die de voeten zeker van de vloer krijgt! 

 

Dan BossersDaan Bossers
Student Elektrotechniek aan Avans Hogeschool, electrohouse op het tempo van reggaetón is wat velen doet verrassen. Komt dat zien!

Will-JWill-J
Joris Willemsen is geboren met een koptelefoon op! Zijn passie voor muziek is in zijn eigen mixtapes terug te horen. Deel die passie voor muziek en laat je gaan!

 

 

 

The band PlaygroundThe band Playground
Een groovende bassist, een rockende gitarist, een strakke drummer en een dijk van een zangeressenstem maakt de band compleet, een coverband met eigen insteek. Dat wordt swingen!

 

 

Indigo MindIndigo Mind
Ambitieuze band die in het genre Funk-Pop-Rock, covers en eigen werk met passie en plezier brengen. Bestaande uit: drummer, 2 gitaristen, toetsenist en een bassiste met een geweldige stem! 

 

 

 

Basement liveBasement live
Met een gezonde mix van ruige rocksongs en intieme luisterliedjes weet Basement Live te boeien van begin tot eind. Van elk optreden wordt zeker een feestje gemaakt, dus maak dat feestje met de Basement Live!

 

 

trASH 
De docenten band bestaande uit:
Bart Paaimans (bass, toetsen)
Pim Griens (drums)
Siwert Meijer (gitaar)
Madeleine Broks (leadzang, backing)
Marjolein Beugels (leadzang, backing)
Diane Bos (backing) 
Irene Vissers (backing)
Peter van Gils (leadzang)
Melissa Dartel (leadzang)
Dit moet je niet missen !

trASH 
De docenten band bestaande uit: Bart Paaimans (bass, toetsen), Pim Griens (drums), Siwert Meijer (gitaar), Madeleine Broks (leadzang, backing), Marjolein Beugels (leadzang, backing), Diane Bos (backing) 
Irene Vissers (backing), Peter van Gils (leadzang) en Melissa Dartel (leadzang).
Dit moet je niet missen !Dj One-S is een jonge opkomende dj. Steeds vaker wordt hij gevraagd om te draaien in bekende clubs, zoals The Sand en Rembrandt (Marmaris). Mede dankzij zijn stijl (dirty house/latin house/moombahton)
weet hij het publiek elke keer weer te vermaken.

 


DJ Veni
Op een leeftijd van 13 jaar begon Walter van der Stelt onder het alter   ego DJ Veni met zijn carrière als DJ.  Naast remixen produceert DJ Veni ook zijn eigen muziek. Als erkend  "Upcoming Talent" (door DJ School Nederland). Weet hij overal een feest van te maken.

        


 DJ Jay hardway
Latin house en progressive house doet  je denken aan artiesten als Avicii of Nicky Romero maar na vanavond ook zeker aan  Dj Jay Hardway! Bekende Dj’s als  La Fuente en Funk D hebben al eens een plaatje van hem gedraaid.
Laat je verassen door DJ Jay Hardway!Moist
Ook docenten zijn goed vertegenwoordigd op het avans festival Nina Kramer speelt met haar band met name rock  covers van o.a. Radiohead, Audioslave, Live en de Foo Fighters . De band bestaat uit: Hugo (vocals), Jos (gitaar) Rutger ( drums ) en bassiste  Nina kramer. Kom dat zien !
        

 

 

 

 DJ Denim
Mark van Nimwegen is begonnen met het in elkaar mixen van cd's voor vrienden en voor zichzelf. Dj Denim wil de mensen wat meer kennis laten maken met de Hardstyle scene. Op 5 oktober draait hij een Mix met daarin voor ieder wat wils met  Hardstyle tinten. Ga uit je plaat met DJ Denim!

 

 

 


Jacuzzi The Band
Breed repertoire van covers ´met een eigen touch', dat is wat Jacuzzi the band te horen gaat brengen, Jacuzzi is door naar de kwartfinale van de Clash of the Cover Bands. Met repertoire van o.a. Krezip, Polle Eduard en Rihanna weet de band er goed in te slagen om er een feest van te maken.

 

Op de hoogte blijven?

  • Vrouw  Man

  • Ja, ik ontvang graag informatie over Avans200.

Klik hier

Dank voor je aanmelding

De gegevens zijn succesvol verzonden.