Events

Naar jaarprogramma overzicht

Radio 538 for War Child

zaterdag 10 maart 2012 t/m zondag 11 maart 2012

 

Van 9 tot en met 16 maart 2012 trok Radio538 met de Radio538 voor War Child truck door het hele land om zoveel mogelijk geld op te halen voor War Child, zodat War Child oorlogskinderen kan helpen. De inzet van deze week was voor de 28 miljoen oorlogskinderen die nooit een leraar zien. Omdat ze niet naar school durven, omdat ze kindsoldaat zijn, omdat ze gevlucht zijn of omdat de weg bezaaid is met mijnen.

 

 

War Child zorgt ervoor dat deze kinderen – ondanks de oorlog – leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren. Voor kinderen in een oorlogsgebied is een school een veilige plek waar ze vrienden kunnen asmaken. Als kinderen zich veilig voelen en er niet alleen voor staan, zitten ze lekkerder in hun vel. Onderwijs helpt zo letterlijk om de oorlog uit een kind te halen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op Avans Hogeschool

Op 10 maart landde Radio 538 for War Child landde met haar complete studio op de Onderwijsboulevard. Een logische keuze, omdat Avans200 met het vrijwilligersprogramma Rent a Talent zich ook inzet voor de ontwikkeling van talenten van jongeren.

 

 

Van 0.00 ’s nachts tot 6.00 ’s ochtends werd de radio-uitzending van Radio538 live uitgezonden. En er was een Avans band & Dj battle! De diverse acties in die nacht bracht toch weer bijna 1000 euro op voor War Child!

 

 

Klik hier voor een impressie van deze nacht!