Events

Naar jaarprogramma overzicht

Talenten voor de Toekomst

donderdag 15 maart 2012

Deze 15 maart was niet toevallig gekozen, 200 dagen later was het 1 oktober 2012. Precies 200 jaar nadat de Académie Impériale et Royale de Peinture, Sculpture et Architecture haar deuren heeft geopend.

Tweehonderd jaar later is Avans Hogeschool uitgegroeid tot de beste hogeschool van Nederland. Door de jaren heen is het doel van Avans Hogeschool hetzelfde gebleven: talenten ontwikkelen. Deze talenten stellen we in het jubileumjaar beschikbaar aan de Brabantse samenleving, onder het motto: ‘Avans200: Talenten voor de Toekomst!’Presentator Carla van Loon, tafelheer Paul Rüpp en diverse tafelgasten namen de gasten mee door het verleden, het heden en de toekomst van Avans Hogeschool. Ook werd toen officieel actie Rent a Talent gelanceerd, waarbij onze talenten zich inzetten voor de Brabantse maatschappij en het goede doel! En we openden officieel de nieuwbouw en de Techniek hal (T-hal) aan de Onderwijsboulevard! 

Even terugkijken? Dit kan door hier te klikken.


Opening expo Toen, Nu, Toekomst

In het volle programma van Talenten voor de Toekomst was ook nog een moment om de bijzondere expositie te openen. De expo Toen, Nu, Toekomst vertelde de vreemde, gekke en ontroerende verhalen achter Avans Hogeschool. De expo is inmiddels opgeruimd en alle materialen zijn weer teruggegeven aan de eigenaren. Gelukkig heb je wel de mogelijkheid om de expo digitaal te bezoeken via deze link.